ADMINISTRATIE Şoferi din 6 localităţi protestează împotriva drumurilor proaste …..VEZI CÂND

Publicat pe: 10 august 2017, 07:03 de / Administratie
ADMINISTRATIE Şoferi din 6 localităţi protestează împotriva drumurilor proaste …..VEZI CÂND

Sâmbătă, 12 august, cetăţenii din nordul judeţului Botoşani organizează un marş de protest auto care se va finaliza cu un miting în satul Dumeni, comuna George Enescu.

Protestul este organizat de cetăţenii din Darabani, Mileanca, Havîrna, George Enescu, Cordăreni şi Vorniceni care cer reasfaltarea drumurilor judeţene 298-Vorniceni- Cordăreni-George Enescu, a DJ 393 Dorohoi-G.Enescu- Mileanca-Cordăreni, a DJ 298A Darabani+ Lişmăniţa-Mileanca. Din cauza degradării continue şi a neintervenţiei drumarilor, aceste drumuri prezintă reale pericole de accidente şi securitate a participanţilor la traficul rutier.

“La ora 9.30 o coloană cu manifestanţi va pleca din oraşul Darabani pe DJ 298 A spre Lişmăniţa-Mileanca. La intersecţi a DJ 293 cu DJ 298A -staţia autobuz Mileanca se încolonează manifestanţii din comuna Mileanca şi comuna Conceşti – apoi Ia Havîrna pe DJ 293 la podul Gîrbeni, se face încolonarea manifestanţilor din comuna Havîrna- se urmează traseul DJ 293 până Ia Cracalia, comuna George Enescu. Va urma mitingul de protest de la ora 11.00 pe terenul de sport din Cracalia comuna George Enescu.

În aceeaşi zi, din Vorniceni va porni coloana manifestanţilor din comuna Vomiceni şi comuna Nicşeni-pe DJ 298 A spre Cordăreni, unde se face joncţiunea cu manifestanţii din comuna Cordăreni- apoi se urmează traseul pe DJ 298 A până la Cracalia comuna George Enescu, unde Ia ora 11.00 vor participa la mitingul de protest.” spun organizatorii.

Se estimează participarea a aproximativ 600 manifestanţi cu 400 autoturisme.

Distribuie pe: