Cele mai citite

loader-image
Botoșani
17:52, 25 aprilie 2024
temperature icon 11°C
cer acoperit de nori
Humidity 93 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 19 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:05
Sunset Sunset: 19:16

Ultimele Știri

Radu Fegher: „Lidera de sindicat a fost amenințată că o dă în epurare sau afară. În momentul ăla, nimeni nu avea nicio reacție. 40% s-a tăiat în 2012”

17 mai 2018 | Administratie

Lucruri inimaginabile au ieșit la iveală despre ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, despre lefurile celor care muncesc și despre cum erau tratați angajații în această unitate.

Radu Fegher, prezent într-o conferință de presă alături de directorul general al Nova Apaserv, a vorbit despre încălcări grave ale legislației și până la amenințări.

„La noi, hoții strigă hoții. Cei care trebuiau să tacă au început să vorbească. Lidera de sindicat a fost amenințată că o dă în epurare sau afară. Eu din șef de exploatare, am ajuns responsabil, nici nu mai țin minte. S-au tăiat cu 40% salariile. La fiecare salariat a fost câte o fișă de lichidare în mână, în care spunea ești afară. Se ducea pe circuitul pe care îl știți foarte bine, se înscria și rămânea în unitate. În momentul ăla, nimeni nu avea nicio reacție. Încerca să-și apere locul de muncă. 40% s-a tăiat în 2012. Noi din punct de vedere al salariilor suntem necalificați”, a afirmat liderul de sindicat Nova Apaserv,Radu Fegher.

VIDEO:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri