Cele mai citite

loader-image
Botoșani
11:41, 25 aprilie 2024
temperature icon 19°C
cer acoperit de nori
Humidity 52 %
Wind 3 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 3 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:05
Sunset Sunset: 19:16

Ultimele Știri

Trei persoane rănite aseară la Brăieşti

9 februarie 2018 | Eveniment

Codul galben de ninsoare anunţat pentru județul Botoșani a venit cu un val de accidente, pe drumurile județului.

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc, joi, pe raza localităţii Brăieşti, pe drumul naţional DN 29 B, care leagă municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs, potrivit Poliţiei, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă şi al nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule.

Potrivit martorilor, unul dintre autoturisme a derapat, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă maşină care se deplasa din sens opus şi care circula regulamentar. Ulterior, aceasta din urmă a fost lovită de un autoturism de teren care circula în acelaşi sens de mers.

La faţa locului au ajuns echipajul de descarcerare de la Dorohoi, două ambulanţe şi echipajul de terapie intensivă al SMURD pentru a prelua cele trei victime rezultate în urma coliziunii.

Circulaţia pe mai mulţi kilometri din tronsonul Brăeşti-Leorda a fost blocată două ore pe ambele sensuri de mers.

De altfel, necazuri au avut mai mulți șoferi. Poliţiştii au răspuns la peste 12 accidente, coliziuni şi avarii pe toate drumurile din judeţ. Camioane blocate la Roma, Zăiceşti, Buda, maşini ieşite în decor la Dealu Mare, Stăuceni, Copălău, accidente grave la Brăeşti, Dragalina sau Guranda.

Pe drumurile naţionale din judeţul Botoşani, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, ca urmare a ninsorilor abundente

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri