Cele mai citite

loader-image
Botoșani
22:54, 18 aprilie 2024
temperature icon 6°C
cer acoperit de nori
Humidity 95 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 18 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:18
Sunset Sunset: 19:06

Ultimele Știri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea la început de săptămână

24 iulie 2017 | Eveniment

Vremea va fi călduroasă. Cerul va prezenta unele înnorări ziua și va fi variabil noaptea. Pe parcursul zilei, temporar, vor cădea averse de ploaie însoțite de fenomene electrice. Acestea vor fi, în general, slabe cantitativ. Izolat va fi grindină. Vântul va prezenta unele intensificări din sud-est, îndeosebi în a doua parte a nopții de luni spre marți. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 de grade, iar minimele vor coborî până spre 20 grade.

Pentru ziua de marti, vremea va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi temporar noros și mai ales seara și noaptea va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea și caracter torențial, vor fi însoțite de fenomene electrice, iar cantitățile de apă vor fi importante. Îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, vântul va prezenta intensificări din sud-est, fiind așteptate rafale de până la 50..60 km/h. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor coborî până spre 18 grade.

Miercuri, vremea va continua să se răcească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri